etusivu yritys tuotteet yhteistyökumppanit aluevarastot tilaaminen palaute yhteystiedot
 Suomen Yrittäjät
Pehmeitä tuotteita
kovalla työllä ja palvelumielellä


BT-yhtymässä on tiedetty jo parin vuosikymmenen ajan, että pehmeiden paperien maailmassa menestyy vain kovalla työllä ja tinkimättömällä palvelumielellä.

Palvelumielen merkkeihin kuuluu, että asiakkaalle tarjotaan juuri hänen tarpeisiinsa parhaita ja osuvimmin valittuja tuotteita. Kovat valmistajanimet pehmeine tuotteineen ovat osaltaan nostaneet BT-yhtymän Suomen johtavaksi yksityiseksi pehmopaperialan tukkuliikkeeksi.


Vastuu ympäristön suojelusta

BT-yhtymä edellyttää kaikilta tavarantoimittajiltaan tunnontarkkaa ympäristönormien noudattamista ja huolehtii itse tuottamiensa pakkausmateriaalin hyötykäytöstä Pakkausalan Ympäristörekisteri PYR Oy:n kautta.EnMotion Katrin Tork Pehmo Super

Palvelusopimukset

BT-yhtymä tarjoaa asiakkaalle mahdollisuuden hoitaa yrityksen hygieniaan liittyvät asiat hyvin helposti ja vaivattomasti solmimalla palvelu- tai toimitussopimuksen BT-yhtymän kanssa. Samalla asiakas saa yhtenäisen ja huolitellun ilmeen yrityksen hygieniatiloihin ja työpisteisiin. Sopimuksen mukaisesti BT-yhtymä toimittaa asiakkaan valitsemat annostelijat, pääsääntöisesti veloituksetta, asiakkaan käyttöön ja tarvittaessa asentaa ne sovittuihin tiloihin. Edustajamme huolehtivat myöskin annostelijoiden toimivuudesta sopimuksen aikana. Asiakas puolestaan sitoutuu ostamaan annostelijoissa käytettävät pehmopaperit ja saippuat BT-yhtymästä sovituin hinnoin ja toimitusehdoin.

Palvelu- tai toimitussopimus tehdään valmiille lomakkeelle. Asiakkaan valinnan mukaan käytössä ovat KATRIN -palvelusopimus jaTORK -toimitussopimus. Palvelusopimuksiin kuuluvat käsipyyhe-, wc-paperi- ja saippua-annostelijat sekä roskakorit. Lisätietoja palvelu- ja toimitussopimuksista löydät allaolevasta linkistä.

» palvelusopimus.pdfJakelu
Jakelumme toimii kaikkialle Suomeen joustavasti ja nopeasti parin päivän sisällä tilauksesta.
Palvelu
Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä valitsemaan juuri teille parhaiten sopivat tuotteet.
Valikoima
Koti- ja pohjoismaisten paperinvalmistajien suurkuluttajatuotteet, hygieniajärjestelmät sekä ammattilaisten pyyhintätuotteet.
  Palvelusopimus
Toimitamme hygieniajärjestelmät ja tarkistamme niiden toimivuuden
huoltokäyntien yhteydessä.
Helppous
Yhdellä yhteydenotolla saatte tilaamanne tuotteet käyttöönne sovittuna ajankohtana.
  Ympäristöasiat
Edellytämme tavarantoimittajiltamme hyväksyttyjen ympäristönormien tunnontarkkaa noudattamista.
© 2016 BT-yhtymä Oy · Web design: TDM